Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yangın kapısı can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi hileır.

Yangın merdiveninin maslahatlevselliğini etkileyebilecek negatif cazibe koşullarına karşı dayanıklı olması bağırsakin hami kaplamalar

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın malik olduğu alan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından örgülmaktadır.

üste Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kaçış sinein kullanılmasına ruhsat maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve başka binalarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü indinde duvar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page